Kalas…

admin

Ja nu är det söndag igen och 2 veckor kvar till vi åker till Grekland med Apollo , Zakynthos blir det denna gång, ska bli så skönt. Men så finns det ett stort “MEN” det är val i Grekland denna dag och så mycket det skrivits om Grekland och deras kris så undrar man så klart om man blir drabbad.

Igår hade vi skötsel dag i vårt område så det var till att vara med och organisera till det där ute på kvällen  firade vi vår Lina på hennes 27 års dag. Grattis Lina.

Saknade förstås Alexandra som inte kunde komma hem. Mikael, Hannah och Vilya som var sjuka.

Vi bjöd på en underbart god pasta sallad, min special sallad, nypotatis, Jans special marinerade grillade kött, Örtgrillad röding, bröd, kex, ostar, såser och vin. Kaffe/te tårta med jordgubbar. Recept hittar ni Här.

Idag söndag blir det till att slappa och plantera mitt nya olivträd som jag fick av barn med familjer på min förskola. ska även plantera lite murgröna som jag fått.

Jan har slitit och byggt en upphöjd bänk där vi nu har planterat en persika  träd som vi ska spaljera och jag köpte ett fikon träd som skall stå där.

Sen fattas nog inte så mycket, lite fin puts och lite ändringar. Sen väntar vi bara på solen och värmen som lyser med sin frånvaro. Och då kan jag ligga i hängmattan och njuta, titta och lukta på alla blommor som förhoppningsvis kommer att blomma.

Veckan som kommer blir det jobb och Mr röntgen. Ha en underbar vecka vänner och jag gör så gott jag kan.

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.