Jag tog mig en semestervecka ;)

admin

Den 13 September körde vi mina föräldrar till Sturup tidigt på morgonen. Min far fyllde 80 år den 16 /9 och min present till honom var att jag följde med på resan och snacka om att dom blev snopna när jag också tog ut min resväska ur bilen 😉 Min faster , farbror och deras son var också med.

Det fanns inte plats på det hotellet som dom bodde på så jag bokade flygstol på Ving och sen bokade jag hotell på nätet och det blev Folia ett helt underbart hotell som jag verkligen rekommenderar om man inte är rädd för att gå lite i backar, och det är inte jag. Man behöver röra sig också när man har semester.

Mycket bad, sol, mat, öl, vin och promenader längst stranden har det blivit denna vecka.

Tack Folia för er goda service och vänlighet. Åter kommer säkert till er igen.

Igår lördag var Sara, Joakim, Hannah, Mikael och Vilya här och vi åt och drack gott. Och äntligen fick jag pussa och krama Vilya.

Idag har det regnat mest hela dagen och vi har varit ute och planterat och ändrat i trädgården och snacka om jag var våt, skitig och frusen när jag väl kom in, sitter nu med te och filt och fryser fortfarande.

Ha det underbart vänner. Kramar i massor.

Veckan som kommer är fullspikad. Jobba, träna, barnvakt, silversmide, uppvaktning av arbetskollega , möte med samfälligheten sen är det helg igen 😉

 

 

5 Replies to “Jag tog mig en semestervecka ;)”

 1. Härliga bilder <3

 2. så fina bilder.Du hade säkert en härlig resa.Men din fars ålder verkar ju helt galet.han ser så ung ut

 3. Åh vad Pappa och Mamma måste blivit glada när deras dotter följde med! Du är fantastisk Nette! Det såg härligt ut på bilderna!
  Håller på för fullt att förbereda inför målning av mitt stora vardagsrum. Har kaos i hela huset. Det dröjer några veckor till för jag har bestämt att det ska ske i min takt, annars blir jag superstressad. Är själv och har ingen man som hjälper mig. Därav långa tiden. Men det blir fint till slut så vi hörs igen min vän!
  KRAM

 4. Vad kul att du överraskade med att följa med =) Och härligt verkar ni ha haft..

  Kram Mia

 5. Så härligt med en Kreta-tur. Längtar dit trots att jag varit där 4 veckor i sommar. I nästa vecka åker Moa vidare till Egypten. Planerar att besöka henne kanske i dec-jan. Lustigt att du träffade Thulins + Boel o Mimmi. Ska träffa Boel nästa vecka. hoppas hon har mkt att berätta. /Tina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.