Italienska rulader
- 1 vitlöksklyfta
- 25 g parmesan
- 1 knippe bladpersilja
- 1/2 basilika
- 50 g pinjenötter
- 150g parmaskinka
- 2 st 125g mozzarella
- 100g soltorkade tomater i olja
Mixa allt utom parmesanen. Tillsätt fin riven parmesan och 2 msk av oljan från tomaterna och salt.
Klipp bort fettranden från parma skinkan och lägg skivorna omlott på en plastfilm ca, 40-20 cm. Skär mozzarellan i tunna skivor.
Lägg skivorna på hälften av skinkan och bred peston över. Hacka tomaterna och sprid ut hacket över peston. Rulla ihop skinkan från långsidan till långsida med osten längst in . Lägg plastfolien runtom och tryck ihop, ställ i kylen över natten. Skär i skivor före servering.
Hej!
Tänker prova dina Italienska rulader, låter gott.
Håll tummarna!
Kram Britt