I vinets tecken

admin

Ja efter denna vecka så var även denna helg slut. Fredagen avslutade vi med massage på http://www.sabaithaimassage.nu/ och mys med Lina. Lördagen som gick jobbade jag och alltid trevlig när man får extra besök av någon man känner. På kvällen hade vi kvalitets tid hos mina föräldrar med middag och vin. alltid lika trevligt. Idag söndag så dansade jag med Volta och tvättade lite och Jan fixade med lite lampor. Mat och vin mässa.

http://www.vingruppen.se/Vinunic/ClubVinUnicHomePage/Kalender/25-27-oktober-2013—Vinmassa-Alska-Mat-i-Malmo/

Vill verkligen rekommendera detta om ni inte varit där innan. Massa gott att äta  och vinprovning:

IMG_1136-001 IMG_1139-001 IMG_1140-001 IMG_1141-001 IMG_1142-001 IMG_1143-001 IMG_1145-001 Ja en massa gott och lite beställningar. kan varmt rekommendera det. Nu sitter man här och tänker på veckan som kommer. Friskis huset har varit snälla och gett mig några provträningar så dit ska jag i morgon, jobba extra ska jag i morgon, silversmide tisdag, lite vin med Anki  på onsdag, sjukgymnastik på Torsdag detta hinner man väl med på sin fritid. Och Vad Kallar Vi detta ?? “KVALITETSTID”

På fredag åker vi till London. Med andra ord ha det bäst vänner.

One Reply to “I vinets tecken”

  1. Det lät trevligt. Och jag önskar Er en fin resa till London. Blir det julshoppa på Harrods då, då? Tur att Ni inte skulle idag eller imorgon. Ha en skön vecka. Kramkram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.