Hej alla vänner!!

admin

Ledig helg

Ja ledig och ledig jobbar man inte på lindex så är där massor av annat som ska göras. Njuta av trädgården då måste man fixa till den först 🙂 så det är det vi hållit på med denna helg och solen har ju tittat fram och det är skönt. Igår lördag såg mannen att dom sålde ut Olivplantor på Åkarps all växtcenter. Vi åkte dit och fyndade en Olivplanta och då var där en vacker tjej som sa hej Jeannette och vem var det om inte Nettan Jätte kul att träffa dig.

Vi har även klippt ner vår citron planta som man ska göra men man blir ju helt rädd att den ska dö bort från oss nu när det blivit så många citroner som vi hoppas ska bli lika stora och goda som de andra..

Jag köpte en av mina favorit blommor kan ni gissa vad dom heter?, jag måste köpa en perenn växt så jag har dom nära mig.  Ha en fortsatt skön helg.

Tags: ,

2 Replies to “Hej alla vänner!!”

  1. vacker och vacker .. men det var jätte kul att ses…..jag lovar jag skall plantera om min citron planta och sätta ut den …. kram på dig .. NETTAN

  2. Vad kul att du och Nettan sprang på varandra.. Alltid roligt att träffa de man har som vänner i cybervärlden..

    Fina blommor/väster du köpt..

    Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.