God Jul..

admin

DSC_0108-001

2 Replies to “God Jul..”

  1. Hej Kära Nette! Inser att jag inte svarat på förra inlägget. Ibland gör jag så att jag går in på Din sida när Du gjort ett inlägg, läser det och tänker att jag går in sedan och skriver. Och så glömmer jag. Älskar Din ring med bladet och vattendroppen (hihi så uppfattar jag det) Så otroligt vacker! Du är fantastiskt duktig på det. Jag beundrar Ditt tålamod också. Jag har inte samma och därför blir inte silversmide något för mig. Det ska gå snabbt och ge resultat meddetsamma. Jag önskar Dig också en riktigt God Jul, Nette! Hoppas Du får ha alla barnen hemma. Kram Din Milott

  2. Kikar bara in för att önska Dig ett Gott Nytt År, kära Nette! Kramkram Milott

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.