Frozen Key Lime Pie

admin

Ugn 200 grader

  • 225 g digestivekex ca 16 st
  • 100 g smält smör

Fyllning:

  • 2 dl vispgrädde
  • 400 g kondenserad mjölk
  • finrivet skal och saft från 2 lime

Garnering:

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 skivad lime

Gör så här:

  1. Mixa kakorna till ett smul och blanda ner smöret
  2. Tryck ut kakmassan i botten på en form med löstagbara kanter.ca 25 cm. Grädda i nedre delen av ugn ca 15 min. Låt sedan pajskalet kallna.
  3. Vispa grädden fluffig.
  4. Blanda kondenserad mjölk med saft och skal från lime i en bunke. Vänd ner grädden.
  5. Häll den jämna smeten i formen och frys ca 2 timmar eller över natten.
  6. Vispa creme fraichen tjock och krämig med elvisp. Bred ut den över pajen. Garnera med tunna lime skivor och ev riven skal av lime

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.