Frozen Key Lime Pie
Ugn 200 grader
- 225 g digestivekex ca 16 st
- 100 g smält smör
Fyllning:
- 2 dl vispgrädde
- 400 g kondenserad mjölk
- finrivet skal och saft från 2 lime
Garnering:
- 2 dl creme fraiche
- 1 skivad lime
Gör så här:
- Mixa kakorna till ett smul och blanda ner smöret
- Tryck ut kakmassan i botten på en form med löstagbara kanter.ca 25 cm. Grädda i nedre delen av ugn ca 15 min. Låt sedan pajskalet kallna.
- Vispa grädden fluffig.
- Blanda kondenserad mjölk med saft och skal från lime i en bunke. Vänd ner grädden.
- Häll den jämna smeten i formen och frys ca 2 timmar eller över natten.
- Vispa creme fraichen tjock och krämig med elvisp. Bred ut den över pajen. Garnera med tunna lime skivor och ev riven skal av lime