När man är sjuk får man tänka positivt ;) vårt lilla hjärta.

admin

Sjuk och inställda möten och aktiviteter ;(

Är sällan sjuk (förkyld sjuk) men förra söndagen började jag hosta och den sort av hosta känner man igen, då vet jag att jag kommer bli sjuk. “svär ;/#”

Hatar om man nu kan säga det men jag gillar inte att vara sjuk och bara ligga, tiden bara försvinner och pengarna lika så, jag försöker göra allt för att kämpa emot och det gör ju det inte lättare har jag förstått nu. Var hemma hela förra veckan. Silverkursen fick klara sig utan mig ;(  Fick ställa in en synundersökning . Vilya fyllde 1 år den torsdagen den 8/11 och vi kunde inte åka dit och gratta henne.

På fredagen kände jag mig bättre ( eller jag försökte känna mig bättre kanske det var)

Alexandra kom hem från London i fredags och det var så kul att få träffa henne, det är ju några månader sen sist hon var hemma synd bara att jag inte var helt 100.

På Lördag skulle jag haft jobbat på Lindex men ack det blev till att sjukskriva sig där också.

På eftermiddagen hade Vilya 1 års party. Och det skulle jag minsann inte missa. Vad kul att se henne Mittpunkten på en fest och så medveten 😉 Tänk 1år och var tog den vägen och vad mycket det hänt med henne hon  går , börjat säga några ord 😉 Jag bara älskar det här lilla livet hon lyser verkligen upp höst mörkret.

  

  

På kvällen hjälptes vi åt att göra fisksoppa. Mums! Recept hittar du HÄR.

På söndagen hade vi kalkon middag, Jan stod för kalkonen jag gjorde äppelmos, resten hjälptes vi med. Alla barnen var ju samlade och mina föräldrar var också här. Trevligt när alla är samlade.

  

Efter maten var det underhållning Bamse dans med Alexandra, Lina och Vilya

  

Med lite eftertanke så började jag känna mig helt slut 🙁 F..

Är jag inte sjuk?? Jo håller på att hosta ut lungorna och nu går tanken ” vad försökte jag förtränga” Hoppas jag nu inte smittat ner någon.

På måndagen fick jag ringa läkaren för jag har fått sitta upp och sova de senaste nätterna.

Pencelin , hostmedicin, näs spray och sjukskriven tills fredag. Hur kul var detta Grrr. Ytterligare en silverkurs som ni vår vara utan mig och en synundersökning som blir inställd.

Så nu sitter jag här och söker recept och googlar runt mellan varven, tv är på och vilka tv program ;(

Nu har jag som mål att jag ska vara på jobb till fredag 😉 Ha en bra vecka. Jag kryar på mig så gott det går.  Tittar på lite bilder mellan varven på vem om inte vårt lilla …

One Reply to “När man är sjuk får man tänka positivt ;) vårt lilla hjärta.”

  1. hÄRLIGT INLÄGG MED HÄRLIGA BILDER. mEN DU FÅR KRYA PÅ DIG!

    Oj nu blev det konstigt men jag “orkar” inte skriva om så det får bli så här 😉

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.