Dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dopparedagen…..

admin

Ja så är det nedräkningen börjat för många. Jag har jobbat idag och så jobbar jag i morgon 🙂

Igår fick vi presenter på min förskola,! !  1vinflaska var från alla barn och föräldrar, en mamma hade bakat vars en tårta till mig och mina kolleger på min avd, plus att hon i köket fick en, Jag fick en som glittrar och glammar ( för att jag alltid är så fin sa hon) mina 2 kolleger på avd fick en vilande tomte, Och hon i köket fick en som liknar en paket och alla kunde man äta.

Nu är även julen på plats i mitt hem lite finputs behövs  🙂 Idag har vi även haft kalas för vår 23 åring, vi bjöd på chili corn carne, sallad, bröd, vin och  Tårtan som jag fick och marängsviss m.m

Imorgon är vi bjudna på ekologisk julmat av våra barn och det ska bli trevligt.

Tags: , , , , , ,

One Reply to “Dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dopparedagen…..”

  1. Men vilka fina “julklappar” ni fick av barn och föräldrar! Så roligt att få lite uppskattning ibland! 🙂

    Önskar dig och de dina en fin 4:e Advent!
    Kram Nina!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.