Chevre med honungsnötter

admin

20150926_220507-001

Chèvre med honungsnötter
Honungsnötter med torkad frukt kan serveras till all slags ost. Perfekt på ostbrickan. Men det är extra gott på en chèvre chaud-toast. Satsen är stor och kan förvaras i veckor på svalt ställe.
4 portioner
200 g chèvre
4 skivor rostat surdegsbröd
HONUNGSNÖTTER:
1 chilifrukt
2 dl flytande honung
125 g blandade nötter och tärnad torkad frukt
1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg de rostade surdegsbröden på en plåt. Skär osten i fyra skivor och lägg den på. Gratinera dem tills de är gyllene, 12–15 minuter.
2. Honungsnötter: Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda chilin med honung, nötter och torkad frukt. Skeda över blandningen på osten vid servering.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.