April, April jag kan lura dig vart jag vill…

admin

Den som gör oss spratt med sitt nyckfulla beteende är nog våren.

Jag har fortfarande inte börjat rensa i trädgården och det är jag lite frustrerad över det ;( Jag jobbade igår på Lindex på kvällen var vi med vänner på Mejeriet i Lund tydligen har dom dans någon gång om året för oss i vår underbara ålder då spelar dom 60-70-80 tals musik och lite 2012 musik ;). Det var rätt kul men rent för mycket folk på den lila ytan.

Idag var jag pigg som en lärka och det blev till att fortsätta i min garderob ” foto kommer sen ”

Nu sitter jag här söndag kväll och vi ska snart äta Helens kyckling 

Lina och Marcus har varit och hälsat på i dag och det var kul. Mikael, Hannah och min lilla Vilya har jag inte träffat på en vecka nu och saknar dom ;(

I morgon börjar jag jobba 87,5 procent i 3 mån så nu får vi börja planera igen. 4 dagars vecka och på Torsdag kommer Alexandra hem på Påsklov och det ska bli så kul att få träffa henne 😉  Det är 3 mån sedan hon var hemma sist.  Vad som ska serveras på påskbordet är klart och jag återkommer med det. Ha en underbar vecka vänner jag gör så gott jag kan 😉

 

 

One Reply to “April, April jag kan lura dig vart jag vill…”

  1. Ha du med en bra vecka nu…

    Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.