Apollo????

admin

Ja så var man hemma igen efter en skön vecka som jag tillbringade på Parga tillsammans med min man. Vädret var väl inte det bästa Sol , moln, regn, blåst det var bara sista dagen som det var sol hela dagen, det var ingen risk att man brände sig,  men vi njöt ändå 🙂 Vi tackar för tipset om att vi skulle gå och äta på Romantika på vår brölopsdag . God mat rolig stad.

Sen vad ska jag säga om Apollo , Nja vi har inte åkt med dem innan och tror nog inte vi åker med dem igen ?? När vi kom ner till Preveza så är vi vana att det står reseledare och tar emot på plats  men nej i en hörna satt det först 2 stycken och pratade som liksom inte visade intresse, vi går ut själv och får se om man hittar någon buss men ack nej, in igen då har dom rest sig och kan säga att det är buss nr 2.

Sen hörde vi om en utflykt som vi tänkt åka med på men är väldigt tacksamma att vi inte betalade 500kr/ per man, att det var 1 guide till 2 bussar hur funkar det om 1 person hoppar mellan 2 bussar åker en bit med var och en, ?????

Sen när vi skulle hem var det så att vi hade haft kontakt med ett par som bodde på ett hotell strax bakom där vi bodde mannen var nere och pratade med oss på morgonen , han talade om att i deras pärm på hotellet stod det att dom skulle bli hämtade på hotellet så han gick tillbaka. Vi blir hämtade och bussen kör hämtar upp några till på gatan och kör vidare men när bussen kommer upp för backen så säger jag till min man att det där paret inte var med ?? Jag går fram till reseledaren en Norsk tjej och frågar om inte det fattades 2 personer Jo svarar hon och säger hotellet som dom bodde på. Jag talar om att dom står på hotellet och väntar på att bli hämtade där för det står det i pärmen, till svar får jag bara det står det inte alls så det hade dom fel. Bussen stannar iallafall och hon går ut ringer och vi sitter där en bra stund sen kommer paret. Dom är jätte sura för dom tyckte också att den reseledaren hade varit lite otrevlig och snorkig. Nu undrar jag?? om man ser att två personer fattas kollar man inte upp med de andra på bussen om någon hört något eller??? Vi hade kunnat säga till redan då.  Vad hade hänt om inte jag hade ifrågasatt det?? hade dom fortsatt köra till flygplatsen utan dem.

Så vad är då vårt Uttalande om Apollo ?????????????

Jag åter kommer med lite bilder senare.

Tags: ,

4 Replies to “Apollo????”

 1. Hej! 🙂 Välkomna hem!
  Men så trist när resebolaget inte är servicemindade! (hur det nu stavas) Dålig stil, dom ska vara rädda om sina kunder!
  Skönt att resan ändå var bra och att ni är nöjda 🙂
  Kram Nina!

 2. Hej Jeanette

  Vad tråkigt att läsa att du inte varit helt nöjd med oss på Apollo. Vår målsättning är naturligtvis att alla våra gäster skall känna sig väl mottagna på resmålet och vi tar självfallet till oss dina synpunkter och kommer att föra dom vidare till destinationspersonalen.

  Generellt är det så på resmålen att om man inte befinner sig på den plats transferbussen hämtar upp gästerna på utsatt tid får man själv ta sig ut till flygplatsen. Naturligtvis kan det ibland uppstå missförstånd och då finns våra guider tillgängliga på servicetelefonen.

  Det gläder oss att ni i övrigt njutit av er resa till Parga och vi hoppas att vi trots allt kan få förnyat förtroende inför dina kommande resor.

  Vänlig hälsning Frida
  Apollo Kundservice

 3. Vilket trist bemötande på resan men skönt att ni annars haft en bra resa..

  Ha nu bra sommardagar här i Sverige med 🙂

  Kram Mia

 4. […] firade mamma och pappa deras 30-åriga bröllopsdag och det gjorde dem genom att åka till Parga. Ni kan läsa mer om deras resa på mammas blogg. Vill med detta inlägg hylla mamma och pappa för glädjen de sprider. Kolla bara in kan man bli […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.