3 Veckor går fort…

admin

Denna vecka gav.

Danmarks tur, projekt bygge, trädgårdsfix, Barnvakt och så kom Alexandra från London.

Projektet börjar ta sin form men det fattas en del ännu och bilder kommer.

Nu börjar trädgården se lite tråkig ut och man skulle behöva rensa bort en del men jag tror jag väntar lite till för annars blir det så tomt.

Barnvakt var vi i fredags kväll till Vilya ;)Och nu kan man minsann inte sitta still. Nej krypa iväg och titta på farmors och farfars blommor och kanske smaka lite i trädgården. Sen kan hon resa sig och försöker gå.

Igår jobbade jag på Lindex och på eftermiddagen hämtade Jan Alexandra på sturup.

På kvällen var vi samlade Marcus, Lina, Alexandra, Jan och jag vi hade ostkväll och drack  gott vin. Lite OS mellan varven blev det allt. På Måndag ska jag börja jobba och då har jag haft 3 veckors semester och vad denna tiden har gått fort. Kramar till er alla

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.