2 veckor i soffan………….

admin

Ja så var det första delen av November 🙁

Sjuk, jäkla hosta och ovan på allt bihåls inflammation och inget kul alls.

Men nu är jag på gång igen. Idag jobbade jag men bara till 13,30 sen var det klipptid och efter det var jag barnvakt.

Imorgon är det en speciell dag, jobbar på Lindex sen är Party 😉

Ha en underbar helg  det ska jag ha.

 Kramar vänner

 

3 Replies to “2 veckor i soffan………….”

  1. Kära Nette! Imorgon har jag fullt upp hela dagen och är rädd att glömma säga GRATTIS så jag säger det nu GRATTIS I FÖRSKOTT 2,5 timme för tidigt! Och jag hoppas att Du får en superfin dag imorgon med många glada minnen! Stor kram Milottan (ps, vi bestämmer en dag att träffas, vännen jag träffade idag har jag inte sett sedan i vintras. KRAAAAM

  2. Jag instämmer!!

    SUPERGRATTIS TUSEN GÅNGEN OM!!

    Tråkigt att jag inte kan vara med och fira men vi ses om inte så många veckor igen *kram*

  3. Grattis vännen <3 Vad skönt att du är pigg igen. Jobbigt att vara sjuk.

    Trevlig helg !!! Kram Annika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.