1:A Advent…

admin

Ja så har även denna helg gått i rasande fart och jag har hunnit med en hel del.

I fredags slutade jag 13,00 och det är trevligt en fredag , var och tränade sen efter var jag på Thaimassage och det ligger i Friskishuset där jag tränar för tillfället, det är helt underbart ni som inte provat gör det. PÅ kvällen köpte vi Thai mat, MUMS.. och gott vin. PÅ lördagen var det dax att börja fixa för advent, blev inte jätte mycket för vid halv 11 var det dax att åka ner till Satchmos Katt och hund affären för dom hade kattens dag där nere.  Sen var det handling och 12 började jag jobba på Lindex.

När jag jobbat färdigt var det dax för pyssel em / kväll ,( vi) Jag, Hannah, Mikael, Marcus och Michell  gjorde tvål, ljus och julkort. Undertiden vi pysslade  stod middag Cog au vin på spisen och puttrade, som vi sedan avnjöt med en god sallad, ris och gott vin. Till efterrätt bjöd Marcus och Michell  på fritterad camenber

En mycket trevlig em/kväll. Idag söndag fick jag fixa lite till sen körde vi alla till Bosjökloster där det var julmarknad , jag handlade lite. Hos Jenny hittade jag min stubbe som jag letat länge efter. Sen hittade jag  Ewa van Duuren Där jag hittade ett hänge till ett halsband. Mycket fina smycken värt att kolla.

[nggallery id=7]

Nu sitter man här med alla stjärnor och ljusstakar tända och bara njuter men också undrar man var helgen tog vägen.

One Reply to “1:A Advent…”

  1. Du har då inte vilat i helgen 🙂 Men det verkar ha varit en mysig helg..

    Ha nu en fin start på nya veckan..

    Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.