1 Månad kvar !!!!

admin

Idag är jag ledig från Lindex och det kan man ju tycka är skönt.

Igår var det After Work på Godset och det är alltid lika trevligt. Denna gånger var vi 10 stycken som samlades. Alltid lika trevligt.

Idag körde vi till Vellinge Blomman och vad säger vi om det, stort, mycket, massa sk.., och en del gräsliga granar ??

  

Handlade något lite men det kunde jag nog köpt någon annan stans.

Sen körde vi till Zillaf&Design och där handlade jag bara några hjärtan.

Sen skulle jag ju göra så himla mycket “MEN” tappade lusten när jag kom hem ;( Kanske infinner det sig lust innan kvällen. Har ju förmåga att vänta in i det längsta men det är ju faktiskt 1 advent nästa söndag och då ska alla ljusstakar och alla stjärnor vara uppe, jag hinner nog med det också 😉 Nu får det bli fika så får vi se vad som händer efter det.

Uppdatering klockan 18.00:

Marcus och Mathias kom och dom var så snälla och bar ner allt från vinden undertiden vi var och handlade. Så nu vet jag vad jag har att göra i morgon 😉 Ska rensa sälja billigt. sen ska det vi ska spara upp igen.

Ni har vi avnjutit en god bit kött med tillbehör och dricker ett underbart gott vin ” Ripassa från zenato” Mums . Ha en fortsatt skön kväll för lägger jag upp fötterna i soffan 😉

 

 

One Reply to “1 Månad kvar !!!!”

  1. Jag var i stan idag igen. Köpte lite på Panduro (hade speciellt ärende dit) och Udda Tina och så hem med ilfart igen och kan Du tänka, jag fick också “inte” tummarna loss. Så nu ska jag gå och göra roliga polkagrismaränger.
    Kram vännen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.