Snöstorm eller sol …

admin

Ja !! för en vecka sedan var det snöstorm och i går lördag var det sol 😉 och det gillar jag.

DSCF6942-001 DSCF6943-001 DSCF6941-001

Men på tisdag ska det bli värsta snöstormen och hur kul är det ;(

Veckan som gått var inget bra ;( jag är sämre i min vänster arm och har sovit så dåligt på grund av fruktansvärd värk i den, så i torsdags jobbade jag bara 2 timmar sen gick jag hem och ska vara hemma tom tisdag. Ska till läkaren på måndag och sjukgymnasten på tisdag veckan påbörja akupunktur. Sen får vi väl se hur det går. Blir så jäkla trött på det. Bara det blir sol och värme blir det bättre inbillar jag mig.

Har gosat med Vilya i helgen och då blir man så glad i själen.

DSCF6945-001

Lina åkte till Alexandra över helgen och jag saknar Alexandra jätte mycket nu,  för nu har jag inte träffat henne sen i julas. Ja det kan jag inte klandra henne för? för vi hade ju kunnat åka till henne.

Jan och Mikael har jobbat på ovan våningen och sakta men säker går det framåt. Och jag blir bara så irriterad på att jag inte kan göra något.

hämta

Bakade en smarrig kaka som jag bjöd på i går ” Mums”

DSCF6947-001

Receptet hittar ni HÄR

Nu har jag precis ätit en nyttig frukost.

DSCF6939-001

Och ska nu ta tag i lite vad jag kan , sen får vi se vad söndagen ger. Ha det bäst vänner.

2 Replies to “Snöstorm eller sol …”

 1. Åh, vad smarrig den kakan såg ut! Jammm!
  Kan tänka mig att barnbarn är mysigt!
  Idag är det ett år sedan älskade Mormor dog så jag har varit på minneslunden med en blomma! Köpte mig själv penséer för inomhusbruk
  för man vågar ju inte ha dem ute!
  Kram på en blåsig söndag!
  Milottan

 2. Kram mamma! Vi har det mysigt här i regnet 🙂 ovanvåningen kommer att bli färdig så småningom. du får njuta av nedervåningen så länge ju!!

  hoppas att det blir sol snart så att du kan bli bättre i armarna

  kramar från lilla mig 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.