Veckan som gått….

admin

Var inte lika fin som de senaste veckorna, regn , kallt och blåst ;(

Men lite trevligt fick vi förgylla tiden med.

  • Måndagen middag med god mat och vin.
  • Torsdag liten AW med bästa kompis
  • Fredag middag med vänner, god mat med öl och vin.

Där i mellan har jag hunnit jobba också. 

Regn och rosorna hänger där ute ;( kan inte riktigt njuta av det nu. Och det är synd.

IMG_0481 IMG_0690IMG_0708

Lördag och inga måsten, tvätta, vika tvätt, sortera papper, klippa bort alla vissna rosen blommor och kanske jag hinner fixa lite på ovanvåningen 😉

Ha en underbar helg vänner.

One Reply to “Veckan som gått….”

  1. Hej vännen! Deppa inte för vädret. Då hinner Du en massa inne och sedan kan Du vara 100% ute utan att tänka på allt som behöver göras inne. Såg att Du, som jag, har rosen Alchemist. Min har precis blommat färdigt och jag har ett exemplar inne i vas. Som jag doftar på stup i kvarten! Jag har berättat för alla mina rosor att de är här för att tas in i vas och njutas där också. Därför blommar de överdådigt just nu, haha! Vad säger Du om vecka 29? En träff någon dag? Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.