Trött men ändå nöjd

admin

Nu har jag sorterat en massa recept och kastat en hel del , varför ska man spara allt så mycket lagar man ändå inte.

Första baket är nu avklarat. Det blev

 Dumlegömmor:

 • 200 gr smör som ska vara mjukt
 • 3dl vetemjöl
 • 1 dl strösocker
 • 1 dumlekola
 • 1 nobless
 • 1 tsk bakpulver

 Rör eller vispa ihop allt utom kolan och noblessen, lägg ca. 1-1,5 msk smet i varje folie form av mellanstorlek. tryck ner 1dumlekola och grädda 200gr ca. 10 min. lägg på en nobless medan det är varmt. “Smasken, smasken”. Går bra att frysa.

Tags: , ,

5 Replies to “Trött men ändå nöjd”

 1. Mums så goda de såg ut.. Jag brukar göra något liknande ..

  Kram
  Mia

 2. Men OJ! Vilken vacker blogg du har! Den var fin tidigare också men nu…. jag har aldrig sett en finare blogg det är då ett som är säkert! ÄR du designer? Kan bara säga GRATTIS till dig och samtidigt önska dig en härlig Adventstid!
  Många kramar!

 3. Hej Jeannette!!

  Jag vet inte om jag kan svara på din fråga eftersom vi inte kör med samma blogg.. Jag har ju blogspot.. Men på den så kopierar man bilden.. Sen har jag under layout ngt som heter “lägg till gadget” där kan jag välja att lägga in bilder och länka dem..
  Så borde du ju med kunna göra men hur det ser ut eller hur man gör här det vet jag inte..
  Vet du ngn som kör blogg från samma som du som har länkat bilder så fråga dem..

  Hoppas du klurar ut det..

  Kram
  Mia

 4. Ramarna kommer automatiskt på blogspot.. Men man kan in och göra lite roligt på picnik.com, den sidan använder jag när jag tex skriver mitt namn på bilderna och när jag har gjort min header med tre bilder och julramen runt..

  Kram
  Mia

 5. Vad pysslig du är 🙂
  Ser supergoda ut, dom där!
  Må så gott!
  Kram Nina!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.