Tänk att få vakna av att solen tittar in..

admin

Ja idag var det så, ca 5 grader blå himmel och sol halv 7, man kan väl bara 🙂 En underbar dag med andra ord. Nu strax innan jag ska gå och läsa min nya tidning så öser det ner, så jag tror inte att det blir lika fint i morgon.

Mina promenader är igång jag har laddat ner Sport Tracker och det sporrar en lite mer. Promenerar rätt mycket med andra ord, akupunkturen är snart slut och då hoppas jag att jag kan börja köra lite styrketräning igen 😉 Håll tummarna.

Ha det jätte bra vänner

One Reply to “Tänk att få vakna av att solen tittar in..”

  1. Det är bra med promenader, men vad är sporttracker?
    Hoppas Du får en fin helg, vännen!
    Kram
    Milott

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.