Rödbetssallad med feta, valnötter & granatäpple

4 /p

  • 700 g rödbetor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • lite salt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • ca 70 g rucola
  • 150 g fetaost
  • 50 g valnötter
  • 100 g physalis
  • 1/2 granatäpple
  • e v 4 dillkvistar

Gör så här:

  1. Koka rödbetorna mjuka i en kastrull med vatten, ca 30 min – 1 tim beroende på storlek.Skala dem  genom att gnugga dem mellan händerna ( använd handskar annars blir du helt röd). Skär i bitar
  2. Blanda olivolja, vinäger, salt och peppar. Vänd ner rödbetorna
  3. Fördela rucola, rödbetor, smulad fetaost, valnötter och physalis på 4 tallrikar
  4. Toppa med granatäpplekärnor och e v med dill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *