Pesto Kyckling

admin

4 stora kycklingbröst
200g pesto
2 dl creme frache
4 squasher, hyvlade i strimlor
1 msk olivolja, smaksatt med citron
1 dl parmesanost, riven
peppar och salt
Bryn kycklingentills den får fin stekyta och gör ett snitt i den. Blanda pesto och creme fraiche och fyll kycklingen med pestoröran.

Ställ in i ugnen på ca 200 grader i 15 min eller tills kycklingen är färdig.

Hyvla squashen i strimlor med potatisskalaren och lägg i durkslag med salt för att vattnas ur. Torka av med papper.

Lägg squashen i kokande vatten i ca 2 min och häll därefter upp i durkslag igen. Blanda med olivoljan.

Servera med riven parmesan, nymalen peppar, sallad, tomat, sparris

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.