Nu behöver man snart semester !!

Ja det har varit mycket den senaste tiden och det är kul. Men så kommer det ett  Men !! att  man hinner inte så mycket hemma. I torsdags morse åkte vi till Kalmar med jobbet, 2 dagar. Vi var ca 70 st från Lund som skulle på studiebesök på Reggio Emilia förskolor med rund vandring på 3 förskolor och föreläsningar. Väldigt intressant men lite för mycket på en gång. Nu har man många ideer som man vill förverkliga .

På valborg var mannen och jag på en plantskola och handlade bland annat en Mango planta det ska bli kul och se hur det går med den.

På kvällen var vi hos bästa grannar Sara och Joakim och Mette och hennes man var också där. Det var jätte kul god mat bjöd dom på.

Först bjöd dom på fördrink med Lax rulle och Soltorkade tomat röra på kex. Sen var det grillad fläskfiler med grillade rotfrukter, tsatsiki, sallad, sweet chilli sås och gott vin. till efterrätt var det vitchoklad pannacotta med hallon/ blåbärsspegel,  färska blåbär  och mousserande vin.

Choklad och ytterliga något gott att dricka . Mycket trevlig kväll .

Idag är man lite trött och det har blivit lite trädgårds arbete och lite vila. Nu sitter man och väntar på att stora dottern ska ringa för hon är i närheten av  Kristianstad och ska hoppa Fallskärm.

Ha en fortsatt skön kväll.

Comments

  1. Mangoträd lät spännande, hoppas du klarar den 🙂

    Hoppa fallskärm låter med spännande fast vet inte om jag hade vågat..

    Njut av de sista timmarna på söndagen..

    Kram Mia

  2. Hej! Tack för besöket hos mig! Kul att hitta hit, ser att du har många smarriga recept! Låter intressant med Mango-plantan, lycka till med den! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *