Min trädgård

Blommor lever ett liv med mig, jag älskar blommor i alla slag ute som inne.

Inneväxter gäller det gröna växter. Jag gillar att göra arrangemang av snittblommor men även vissa gröna växter med sten och andra detaljer.

Ute i  min trädgård som aldrig blir färdig och är under omändring för tillfället.  Jag har nästan allt. Där finns Fikonträd, Persikoträd, Citronträd, Mandarinträd, Vindruvsrankor, Björnbär, Jordgubbar, Smultron, Äpple, Päron och Örtkryddor det är väl det ätbara. När jag varit ute och rest har jag lärt mig av min far att man kan ta en del plantor med sig hem så lite plantor från olika delar av världen finns här. Sen finns det massor av andra växter.

Jag kommer att ändra en hel del nu och bara ha kvar mina favoriter.

Comments

  1. Jag gillar med blommor och det är fantastiskt rogivande att påta i trädgården 🙂 Hoppas vi får en fin vår och sommar så man kan njuta mycket av trädgården.

    Ha ett fortsatt..Gott Nytt År !!! Kram Annika

  2. Nu är det riktigt fint höstväder idag men jag längar ändå tillbaka till sommaren när jag var på besök hos dig! Det var en fin och rätt så varm dag! (och vilka bullar…inte lätt att gå på VV!) Får nöja mig med att titta på bilderna jag tog och drömma lite!!!

Comments are closed.