Lite energi behövs..

admin

Vad har hänt sen sist ? Roligheter och tråkigheter.

Man börjar väl alltid med det tråkiga eller?  Frusen skuldran finns kvar och det jobbar vi på, sjukgymnastik och varmvatten gympa 😉 blir väl frisk så småningom. 

Sen visar det sig att jag efter alla år med värk och problem i leder är Fibromyalgi kanske inte så kul men ett namn på det.

Det roliga är att vi bokat ny resa till Kalymnos i Augusti och det ska bli skönt.

Oasis

 

Och ni är nog många som tycker” hon har ju precis rest” och det är sant. Men i mitt tillstånd så skulle jag behövt sol och värme hela tiden. 

Vi hoppas att vi kan få till en resa till bästa Alexandra i London under våren 😉

Fest02 - Kopia-001

Nu är det klart att återställa ovan våningen efter reparationen av ventilationen på vind som förde med sig en del jobb.

Mitt rum (Gardenrob) är klart med nytt golv 😉

DSCF6912-001 DSCF6915-001 DSCF6917-001

Nu var det så att mannen köpte golv till hela ovan våningen och det blir till att tömma rum för rum och jag kan då inte göra så mycket mer än att sortera och ni kan tro att här ska slängas nu 😉 Sen det bästa och det jag är bästa på är att fixa till det och nu ska det bli fint. Vi har ju en duktig hjälpreda hos oss 😉 vårt lilla hjärta.

Klädkammaren  för också ett nytt ansikte 😉 men sen tog det stopp för nu ligger vi i influensa ;( Men jobbet försvinner inte och det kvar tills vi är friska och då hoppas jag att barnen kommer och hjälper sin pappa 😉 och det vet jag att dom gör. Det tråkiga är att på nedan våningen ser det ut som en arbetsplats ;( Men jag ska inte ha gäster.

AW med bästa vänner blev det på O`learys , många av mina vänner var sjuka men det går fler tåg 😉

Nu ska jag bara bli frisk sen får det bli vår och då 😉 vi . Har en en väldigt god vän Milott med bloggen http://himlamysigt.blogspot.se/ Hon hittar på en massa och har en jätte mysig blogg. Hoppas jag får hennes energi snart. 

Ha det bäst vänner.

Jag längtar tills jag får träffa mitt lilla hjärta.

DSCF6913-001

och så klart alla mina barn. Nu orkar jag inte sitta här mer nu blir det liggläge i soffan 😉

 

 

 

One Reply to “Lite energi behövs..”

  1. Goa Nette! Vad gulligt Du skriver! Jag blir varm i hjärtat. Visst såg vi Lucy show tillsammans. Linnetyget med viscos i finns på bästa bästa tygstället, det danska Stoff och stil. Gå in och kolla på http://www.stoffochstil.se så ser Du vilket stort sortiment de har! För Dig ska jag avslöja att det är en klänning som jag försöker mig på! Ska på 30årsfest och tjejerna skulle ha klänning och männen kostym vi skulle på något sätt involvera färgerna rött och vitt! Därav den röda klänningen. Det kommer bilder på mina röda skor också på bloggen. Ursnygga! Vi hörs igen min kära vän! Kramkram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.