LCHF-Baconinlindad dijonkyckling

admin

Baconinlindad dijonkyckling
Foto: Patrik Nilsson

Ingredienser:
2 paket bacon
4 medelstora kycklingfiléer
4 dl grädde
1 dl Dijonsenap
1 dl riven ost

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna på ett fat och linda in baconen runt kycklingen. (ca tre baconstrimlor för varje kyckling. Smörja sedan kycklingen och baconen med dijonsenap så att den får en jämn yta runt hela biten. Lägg dem i en passande form. Tillsätt sedan grädden och avsluta med osten uppepå. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter. Servera gärna med en god sallad.

Obs. tänk på att inte salta eftersom att baconen är ganska salt.

http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=810

Tags: , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.