Italiensk paj
- 2½ dl dinkelmjöl
- 100 g smör
- 100 g keso
- 5 ägg
- 4 dl mjölk
- ½ gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 250 g körsbärstomater
- 100 g soltorkade tomater
- 240 g kalimata oliver
- 150 g vällagrad riven ost
- 100 g salami
- Rödlök
- Fetaost
- roccolasallad
- Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och förgrädda i ca 10 min på 200 grader.
- Blanda ihop ägg, mjöl, finriven gul lök och vitlök, hälften av körsbärstomaterna (halverade), häften av oliverna och hälften av de soltorkade tomaterna (strimlade).
- Salta och peppra. Häll i blandningen i pajskalet, strö över den rivna osten, och grädda i den lika varma ugnen ca 20 min.
Låt pajen svalna en aning sen lägger man på sallad, rödlök, fetaost, resten av körsbärstomaterna, de soltorkade tomaterna och oliverna, salamin som man viker lite slarvigt. Servera en god sallad till om ni vill. Smaklig spis
Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
1 till 10.
Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg
Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.
Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.
Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!
Hälsningar
http://www.Fooduel.com