I överraskningens tecken !!

admin

Vad kul det är att överraska personer 😉

I Torsdags slutade jag tidigt, åkte upp till stationen och mötte Alexandra som kom från London för att överraska Mikael som fyllde 35 i Fredags. Vi handlade fika och åkte hem till honom och han fick inte riktigt ihop det. Men kul var det och glad blev han.

I Fredags hade vi lite middag för vår stora son på hans 35 års dag ” Grattis “med bara dom närmaste och vi saknade Lina jätte mycket, hon är ju i England och studerar i höst.

Vi bjöd på Whisky flamberad fläskfile, som Jan fixade medan han hade  åskådare

whiskysås, rostade rotsaker i ugn, sallad och underbara viner. Till efterrätt blev det kaffe, kesella toppade muffins och marängsviss. Mums!!

Lördagen blev det en runda på stan, och vila ( har ju problem med min höger axel/arm ) och som alla vet är ju inte jag den som sitter stilla och jag brukar inte slita ut dörr mattan hos läkaren. Så nu fick jag bara ta det lugnt.

Söndagen kan man inte annat en tänka på hösten, vilka färger det är ute nu.

När solen lyser så kan man inte annat att le för det är så fint och det kommer inte att vara länge känner jag, nu kommer det att gå i rasande fart mot vinter ;( men jag har ju också något underbart att se framemot 🙂 Jag ska ju bli farmor om så där 1 månad och det ska bli så kul.

Tags: , , , , ,

2 Replies to “I överraskningens tecken !!”

  1. Härligt med överraskning =)
    Så god maten lät och det verkar ju publiken med tycka 😉

    Vila bort det onda nu och funkar inte det så får det bli läkare, tycker ju jag..

    Kram Mia

  2. Gud så gott det där lät! Man kanske skulle ta och prova!!! Är det någon speciell sorts whisky man ska ha? Går det bra med vitt vin till?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.