Gårdsbutiken

admin

Idag körde vi  Alexandra till Sturup för nu var det dax för henne att åka tillbaka till London ;( Men vi hann med vår morgon promenad på ca 1 timme och vår lyx frukost.

På vägen ner till Sturup ” Hyby” körde vi förbi en skylt där det stod Gårdsbutik. När vi körde tillbaka till Lund körde vi inom Gårdsbutiken som låg jätte mysigt, och den kan jag verkligen rekommendera alla som gillar ost. Vi handlade lite av varje och kommer säkert att köra dit fler gånger. Ett litet Mejeri vid namn Soldattorpets Mejeri

Dom hade även Marmelader och knäckebröd. Så är ni ute och kör så tycker jag att ni ska köra inom här, men kolla öppen tiderna först för dom har inte öppet alla dagar.

Ha det bäst så hörs vi igen. // kramar

 

 

 

Tags: , ,

3 Replies to “Gårdsbutiken”

 1. hahaha köpte lite ost? inte sååå lite iaf 🙂 såg ju supertrevligt ut. vill jättegärna på fler såna utflykter när jag är hemma igen.

  tack snälla för att ni körde mig till flygplatsen. hemma i london igen, ligger i sängen nu och hör madonna spela live i hyde park i bakgrunden. inte dåligt! dags för att bocka av min första film på nya hårddisken. tacka pappa igen!!!

  kramar till de bästa!

 2. min favorit butik ….. kram på dig

 3. Sådana små butiker är så mysiga..

  Ha nu en fin dag..

  Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.