Dagen den 21 December….

admin

Ja det var då mina 2 döttrar skulle komma hem från Australien och jag var så glad 🙂 ända tills helgen innan då Heathrow flygplats stängde pågrund av snö oväder. Från Heathrow skulle SAS hade ställt in alla sina flyg till Kastrup. Dåligt tycker jag och inte minst mina flickor. Dom som längtat så att få fira Jul hemma.

Men tyvärr så blev dom strandsatta i london, och vilken hjälp fick dom på Heathrow , dom försökte få kontakt med SAS på Heathrow men blev bara utschasad i ett tält. Var var ni SAS och hjälpte till ….. skit dåligt.. Man kan ju inte åka med er ..

Och första lediga flyg hem är den 25/12  och nu har vi ringt SAS och försöker få hem dem till jul och då ska vi behöva betala extra …. Vad är det för något. Vilket dåligt ryckte ni får.

Tags: ,

3 Replies to “Dagen den 21 December….”

  1. Det här gäller tydligen alla flygbolagen.. Och hela Heathrow är stängt pga vädret, inga flyg får lyfta eller landa.. Såg en dam på tv som åkte med något annat och de trodde inte de skulle få komma hem till jul men hade inte hört något från dem de flyger med 🙁

    Hoppas dina döttrar hinner hem till jul.. En tröst i allt är ju att de har varandra..

  2. Glömde ju skriva det viktigaste, kramen ju 😉

    KRAM Mia

  3. Men åååh 🙁 Hoppas och håller tummarna att det löser sig, och att SAS tar sitt ansvar…
    Kram Nina!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.