After Work

admin

Ja veckan har varit innehållsrik 😉 Den har gått i rasande fart. Jobb, möte, silversmide i tisdags titta gärna under smycke rutan där lägger jag in bilder. I Onsdag var jag på något intressant om man tror på sådant. Nikken produkter . Torsdagen var det dax för sjukgymnasten för att jag sen ska kunna komma igång och träna. “Fredag” äntligen fredag och jag slutade tidigt ;).

På kvällen hade jag dragit i gång en AW vi skulle träffas på Godset i Lund. Tack Pia, Maud, Göran, Lottie, Lilly, Jan, Tina för en trevlig kväll. Jag tycker det är kul framför allt när man träffar en massa gamla vänner som man inte sett på 30-40 år. Sen fick jag träffa Tina som bloggar med bloggen Tinabloggar.   Hon är lite ledsen för det är inte så många som är där inne, så nu har ni chansen.

 

Idag lördag strålar solen och det har varit så skönt. Vi var i stan med Mikael, Hannah och lilla Vilya. Vi handlade lite kläder till Vilya på Lindex och jag handlade några barnböcker på rea på Åhlens.  I kväll blir det en lugn kväll med mannen vi ska äta Torskfile med skagenröra och avokado. Recept kommer.

I morgon ska vi till Hem o villa mässan får hoppas dom har något av intresse.

Ha en fortsatt underbar helg. kramar till er alla

P:S  Det var en artikel i sydsvenskan i dag som handlade om att man bloggar, men hur kommer man med i blogg träffarna ??? är det någon som vet ???

 

Tags: , , , , , , , , , ,

One Reply to “After Work”

  1. Ser redan framemot nästa AW med er

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.